[Budynek B] Dzicz z dziczy
Re: Dzicz z dziczy
No to juz wiadomo kto jest wlascicielem
Teraz pytanie czy to byla jednorazowa akcja czy regularnie sie powtarza. Jesli recydywa - trzeba reagować.

Ja słyszałem tylko wczoraj. Nie usłyszałabym wcale tylko akurat na balkon wyszedłem a Panowie którzy głośno słuchali muzyki tez wyszli na zewnątrz dotlenić sie

I jakie macie wrażenia z mieszkania w tym bloku poza standardem wykończenia i widokami? Z hałasami jest nie najlepiej.
Ja sie dopiero niedlugo wprowadzam ale z tego co widze dalej mnostwo mieszkan jest jeszcze niezamieszkalych, jak sie kazdy wprowadzi to troche wytlumi halas, mam nadzieje 

Akustyka póki co faktycznie pozostawia do życzenia, ale to pewnie wynika faktu ze większość mieszkań nie jest urządzona w pełni. Odgłosy wiercenia tez rozumiem, nawet po 22 - w końcu każdy chce jak najszybciej i często własnymi siłami sie urządzić.
Nie rozumiem tylko "urządzania dyskotek" po 22
Nie rozumiem tylko "urządzania dyskotek" po 22

ja tego nie ogarniam... kolejny dzień godzina 23 dalej słychać stuk puk, młotek, wiertarka itp., oczywiście klatka nr 6 - ja wszystko rozumiem ale bez przesady...chyba jakieś zasady obowiązują 

polecam opierdolic 

Albo policja, jeden mandat, drugi i sie szybko skończy
Nie no wydaje mi sie ze policja to ostatecznosc.
Raz na jakis czas rozumiem bo tez czasem cos poprawiam po przeprowdzce. Cieszylbym sie gdyby to byl tylko mlotek, u nas co dzien rano budza nas krzyki jakiegos gowniarza do tego bieganie tam i z powrotem i skakanie po po podlodze, normalnie az sie tu mieszkac czasem odechciewa bo wszystko niesie sie po kominie i scianach.